Csak burgonya-leves ugyanabban az időben,

A Prágai kastély valamint a kastély

Készült a turisztikai ágazat egy olyan terület, ahol a helyi valószínűleg ritkán meghatározott az ötlet, hogy talál egy cég, ahol biztosan aránya, ahol érdekében receptek a cseh étel gyakorlati arány, valamint, ahol nincs pörkölt csak egy átlátszó kiránduló attrakció.

A Prágai kastély valamint a kastély

Ahol csak éri mégis, amikor a Pohořelce le Úvozem, biztosan megtalálja itt egy kávézó, valamint egy kocsmában egy név, ott lóg a kávé volt, amely számos módszerek meglepő. A kávézó egy feltűnő táblát, a belépés, valamint egy nagy tábla az étel kiválasztása mellett minden rendezetlen ivy-val. A helyet a kávézó tagolt, valamint három összetevőből áll, amely lehet nevezni, inkább szobájában. A vendég belép fortelnou a fa padló, valamint az egész belső feltéve, egy élvezetes sötét barna fa. A Bár ideális a bejárattal szemben, akkor megy, hogy az első, valamint 2-án tér, valamint a tapasztalat adja fel, hogy a legnagyobb kincs a kávézóban a kertben.

Ez sem az udvaron, sem az udvaron, de tényleg, hogy kapcsolatban akkora, mint egy nagyobb kendő kapcsolatban 4 asztal, egy pár virágot, valamint egy konyha a hátsó. Is lóg a kávét, úgy tűnik, a vendégek között számos nyelven, valamint jó. A zaj a környezet, egyenesen a belső udvaron nem bang, valamint a tömeg látogató túrák van néhány helyen pihenni Egyébként, hogy itt mosting valószínű, hogy több embert, ki kell választani a táblázatban előre, hogy a könyv. Akarsz haggis, vagy inkább kék sajt A menü ezen kívül szükséges a pörkölt, de emellett drágakő, mint megjelölése, a hering, füstölt barátok, egy doboz szardíniát, vagy az izom a hagyma, kenyér, zsír, tepertő, csavargókat, a gombóc gyümölcs, pirított sertés csülök, sertés-gombóc-zelo is hátszín, füstölt burgonya galuska káposzta, sült rántott sajt, vagy négercsók tejszínhabbal.

Továbbá a leves a nap folyamán a látogatást,

De nagyon gondolkodom a regionális érintse meg Franciaországban. az ajánlat almabor is venaison pástétom, vagy a vadhús pástétom továbbá a következő táblázat ült egy francia házaspár szóval A Cseh Köztársaságban Franciaország Szerint preferenciák.

Továbbá a leves a nap folyamán a látogatást,

A megvédte a fókusz obalovanými gravlax, amely elnyerte a hosszú távon. A hazai pálya lehet megszabadulni a 4 kerék limburger sajt a nehéz zsemlemorzsa a főtt burgonya, egy tányér mustárt, valamint egy tál, tartár mártással, friss, apróra vágott hagymával, paradicsommal, petrezselyemmel, valamint környezetbarát paprika. Át is át kellett megismételni, hogy egy egészséges, kiegyensúlyozott hogy enni lassan, mivel annyit kell enni, hogy én lennék az egész tartalmát a lemezek ment el egy pillanatra egyébként, mint nagy főtt burgonya továbbra is az étkezési létesítmény hosszú nélkül fogyaszt.

Bár ez az étel viszonylag könnyű Mivel az egzotikus hőmérséklet iszunk kiválasztott kávé-frappé, valamint bezinkovou lé. Azt tanácsolta nekünk, a gyermekkori a preferencia sült bezinkových virágok is kellemes bíbor juice az érett elderberries. A teljes megrendelést a két frappé, 2 elderberries, valamint a gravlax burgonyával töltöttünk 295 korona. Bővebben A nyári meglepni üzleti partnerünk Üzlet neki egy frappe Nincs pénz, nincs méz Által lóg egy kávét tartásba kávé azt állította, hogy ez az, hogy a jóléti vendég az előzetes feliratkozás, az egyik, hogy a pénz nem rendelkezik a vendégek várni két dishonesties. Árulás kezdetben– az árak a honlapján a café jelenleg nem tükrözik a valóságot. A valóságban nagyobb. Például, miközben a gravlax, tartozékok nélkül, az internetes élelmiszer-szelekció 75 czk, ami azt illeti, érdemes tekintetében tizenöt még jobban.